En djurklinik
i Eslöv

Kliniken

På denna klinik välkomnas du och ditt husdjur med glädje och omsorg. Hos oss kan du få hjälp med allt från vaccination till ultraljud. Du kan läsa mer om vilka behandlingar vi erbjuder här. Vi är speciellt stolta över att vara den första kliniken i Eslöv som kan erbjuda röntgen. Här finns det även veterinärfoder till försäljning från märkena Hills och Royal Canin.

Kliniken har en mysig och stillsam atmosfär där vi intygar att ditt djur kommer att trivas. Utanför finns en gräsmatta där till exempel din hund kan bli rastad under ert besök hos oss.

Mottagningen ligger på ett lättillgängligt område i utkanten av Eslöv. Att ta sig hit är enkelt oavsett färdmedel. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsrutor endast några meter från ingången. För information om hur du tar dig hit med buss läs mer här.

Första gången du kommer till oss, ber vi dig fylla i en blankett så vi får lite information om dig och ditt djur. Efter besöket betalar du i receptionen. Vi tar gärna kontokort/betalkort. Har du ditt djur försäkrat så hjälper vi gärna med direktreglering. Vi tar en avgift på 60 kr för det.

För allmänna frågor ring 2288, Djurens Vårdguide.