En djurklinik
i Eslöv

Våra kunder

Vi är måna om att våra kunder, djur som ägare, ska få en bra upplevelse när de varit i kontakt med oss. Att få återkoppling om hur djuren mår när de lämnats från vår vård tillbaka till sin ägare är något vi verkligen uppskattar. Nedan finner du berättelser från några av våra kunder.

Ebba och Hasse

Mitt namn är Ebba och är 8 år och mitt husdjur är dvärgväduren Hasse. Hasse är född i juni 2018 och har bott hos mig sedan augusti.

Hasse bor i en tvåvåningsbur i min familjs garage. När jag är hemma får han röra sig fritt i vårt vardagsrum. Jag går ut med honom varje dag och då går jag med honom i koppel så han inte rymmer.

Hasse är en busig kanin som gärna vill hoppa in under soffan och gömma sig. Han biter även på sladdar!

Jag och Hasse brukar besöka Anders och Leonie på deras djurklinik. De hjälper mig att klippa Hasses klor. Anders har även gett Hasse en vaccinationsspruta mot gulsot och kaninpest.

Hälsningar
Ebba & Hasse

Louise, Desirée och Dooleys (mammakatt)

Toppen bemötande, kunde ta emot oss med mycket kort varsel när vår katt fick akuta komplikationer vid förlossning och gjorde röntgen och kejsarsnitt direkt i anslutning till varandra och vi kunde hämta hem katten några timmar senare med ytterligare en kattunge med oss hem.

Fler kunder

Nedan ser ni några fler av våra kunder, Lilly och Harry.