En djurklinik
i Eslöv

Om oss

På vår djurklinik jobbar Anders, Leonie, Andres, Lisa, Helén, Patricia och Emma (föräldraledig). Hos oss träffar ni också en och en annan praktikant hjälper till vid behov. Vi är ett starkt team som jobbar hårt för att du och ditt husdjur ska få den bästa upplevelsen under ert besök hos oss. I receptionen kommer du först välkomnas av Leonie. Hon hjälper veterinärerna med att ta emot patienter och vara en avlastande hand på kliniken. Undersökningarna och behandlingarna utförs av veterinärerna beroende på vilka behov du och ditt husdjur har.

Anders

Anders Tegner är vår ordinarie leg. veterinär och driver kliniken tillsammans med Leonie. Han har lång erfarenhet som veterinär, och känns kanske igen av en del från att ha varit distriktsveterinär i Röstånga. Anders är kunnig inom det mesta, men han har ett extra stort intresse för kirurgi och ultraljud.

Helén

Leg. veterinär Helén Bratt har arbetat som distriktsveterinär åt Jordbruksverket ett helt arbetsliv, mestadels i Västervik och Kågeröd. Hennes första anställning var dock på smådjursavdelningen på Regiondjursjukhuset i Helsingborg. Hon har numera sin 6:e vorstehhund!

Emma

Leg. veterinär Emma Montell har ett brett medicinskt intresse och är kunnig inom narkos och smärtlindring. Hon har erfarenhet från både djursjukhus och mindre kliniker där hon jobbat med hund, katt och andra smådjur. Hon trivs både i operationssalen och i rollen som "medicinsk detektiv" för att utreda vad som felar just ditt husdjur. Från och med den 4e september 2023 jobbar Emma mån-, tis- och torsdagar.

Lisa

Leg. Veterinär Lisa Tidman Fuchs har ett brett och allmänt intresse för smådjur och arbetar gärna på alla delar av kliniken. Hennes specialintressen är tandvård, ultraljud och akupunktur, hon går en längre utbildning inom veterinär akupunktur för att få en certifiering under 2023. Hon har arbetat både på stora djursjukhus och mindre kliniker och jobbar förutom här även på Jennyhill Djurklinik utanför Kvidinge. Lisa jobbar på onsdagar.

Andres

Leg. veterinär Andres Godoy har alltid haft ett intresse för veterinärmedicin och har kunskaper inom kattmedicin, dermatologi och ultraljud hos smådjur. Han har erfarenhet av att arbeta på veterinärsjukhus, mindre kliniker och djurhem. Han har behandlat olika djurarter under hela sin karriär utomlands. Han har ett särskilt intresse för att behandla katter och är en ISFM-certifierad kattvänlig veterinär.

Patricia

Patricia Bondesson kommer att arbeta som konsult ett par dagar i veckan på kliniken. Hon har arbetat som sköterska på både större djursjukhus såväl som mindre klinik. Med djur från den lilla reptilen till den stora hunden.

Anya - föräldraledig till jul 2023

Vi vill även tipsa våra kunder om leg. veterinären Anya Thörnqvist brinner för att hjälpa katter och hundar med beteendeproblem och är vidareutbildad inom etologi. Hon driver beteendeveterinaren.se, utför hembesök och telefonrådgivning. Varje lördag kan man nå henne för rådgivning på jourtid via appen First Vet. Anya började redan som 15-åring som praktikant hos Anders på Distriktsveterinärerna i Röstånga och har sedan dess arbetat veterinärt med katt, hund, kanin, gnagare och fågel. Utöver sitt arbete som veterinär är Anya även gymnasielärare i djurvård samt en uppskattad föredragshållare.

Kontakta henne via hennes hemsida beteendeveterinaren.se.

För uppföljning och receptförnyelse:
Torsdag: 15.00 – 18.00 på telefonnummer 0702984288.