En djurklinik
i Eslöv

Om oss

På vår djurklinik jobbar Anders, Emma och Leonie. Hos oss träffar ni också en och en annan praktikant hjälper till vid behov. Vi är ett starkt team som jobbar hårt för att du och ditt husdjur ska få den bästa upplevelsen under ert besök hos oss. I receptionen kommer du först välkomnas av Leonie. Hon hjälper Anders och Emma med att ta emot patienter och vara en avlastande hand på kliniken. Undersökningarna och behandlingarna utförs av veterinärerna Anders och Emma beroende på vilka behov du och ditt husdjur har.

Anders

Anders Tegner är vår ordinarie leg. veterinär och driver kliniken tillsammans med Leonie. Han har lång erfarenhet som veterinär, och känns kanske igen av en del från att ha varit distriktsveterinär i Röstånga. Anders är kunnig inom det mesta, men han har ett extra stort intresse för kirurgi och ultraljud.

Helén

Leg. veterinär Helén Bratt har arbetat som distriktsveterinär åt Jordbruksverket ett helt arbetsliv, mestadels i Västervik och Kågeröd. Hennes första anställning var dock på smådjursavdelningen på Regiondjursjukhuset i Helsingborg. Hon har numera sin 6:e vorstehhund!

Emma

Leg. veterinär Emma Warnefors har ett brett medicinskt intresse och är kunnig inom narkos och smärtlindring. Hon har erfarenhet från både djursjukhus och mindre kliniker där hon jobbat med hund, katt och andra smådjur. Hon trivs både i operationssalen och i rollen som "medicinsk detektiv" för att utreda vad som felar just ditt husdjur.

Emma är föräldraledig på obestämd tid.

Anya

Vi vill även tipsa våra kunder om leg. veterinären Anya Thörnqvist brinner för att hjälpa katter och hundar med beteendeproblem och är vidareutbildad inom etologi. Hon driver beteendeveterinaren.se, utför hembesök och telefonrådgivning. Varje lördag kan man nå henne för rådgivning på jourtid via appen First Vet. Anya började redan som 15-åring som praktikant hos Anders på Distriktsveterinärerna i Röstånga och har sedan dess arbetat veterinärt med katt, hund, kanin, gnagare och fågel. Utöver sitt arbete som veterinär är Anya även gymnasielärare i djurvård samt en uppskattad föredragshållare.

Kontakta henne via hennes hemsida beteendeveterinaren.se.

För uppföljning och receptförnyelse:
Torsdag: 15.00 – 18.00 på telefonnummer 0702984288.