En djurklinik
i Eslöv

Om oss

På vår djurklinik jobbar Anders, Anya, Emma och Leonie. Vi är ett starkt team som jobbar hårt för att du och ditt husdjur ska få den bästa upplevelsen under ert besök hos oss. I receptionen kommer du först välkomnas av Leonie. Hon hjälper Anders, Emma och Anya med att ta emot patienter och vara en avlastande hand på kliniken. Undersökningarna och behandlingarna utförs av veterinärerna Anders, Emma eller Anya beroende på vilka behov du och ditt husdjur har.

Anders

Anders Tegner är vår ordinarie veterinär och driver kliniken tillsammans med Leonie. Han har lång erfarenhet som veterinär, och känns kanske igen av en del från att ha varit distriktsveterinär i Röstånga. Anders är kunnig inom det mesta, men han har ett extra stort intresse för kirurgi och ultraljud.

Anya

Veterinär Anya brinner för att hjälpa katter och hundar med beteendeproblem och är vidareutbildad inom etologi. Hon driver beteendeveterinaren.se och när hon inte finns på plats här på kliniken utför hon även hembesök och telefonrådgivning. Varje lördag kan man nå henne för rådgivning på jourtid via appen First Vet. Anya började redan som 15-åring som praktikant hos Anders på Distriktsveterinärerna i Röstånga och har sedan dess arbetat veterinärt med katt, hund, kanin, gnagare och fågel. Utöver sitt arbete som veterinär är Anya även gymnasielärare i djurvård samt en uppskattad föredragshållare.

Kontakta henne via hennes hemsida beteendeveterinaren.se.

För uppföljning och receptförnyelse:
Torsdag: 15.00 – 18.00 på telefonnummer 0702984288.

Emma

Veterinär Emma har ett brett medicinskt intresse och är kunnig inom narkos och smärtlindring. Hon har erfarenhet från både djursjukhus och mindre kliniker där hon jobbat med hund, katt och andra smådjur. Hon trivs både i operationssalen och i rollen som "medicinsk detektiv" för att utreda vad som felar just ditt husdjur.