En djurklinik
i Eslöv

Om oss

På vår djurklinik jobbar Anders, Leonie, Patricia och Terézia. Hos oss träffar ni också en och en annan praktikant hjälper till vid behov. Vi är ett starkt team som jobbar hårt för att du och ditt husdjur ska få den bästa upplevelsen under ert besök hos oss. I receptionen kommer du först välkomnas av Leonie. Hon hjälper veterinärerna med att ta emot patienter och vara en avlastande hand på kliniken. Undersökningarna och behandlingarna utförs av veterinärerna beroende på vilka behov du och ditt husdjur har.

Anders

Anders Tegner är vår ordinarie leg. veterinär och driver kliniken tillsammans med Leonie. Han har lång erfarenhet som veterinär, och känns kanske igen av en del från att ha varit distriktsveterinär i Röstånga. Anders är kunnig inom det mesta, men han har ett extra stort intresse för kirurgi och ultraljud.

Patricia

Patricia Bondesson kommer att arbeta som konsult ett par dagar i veckan på kliniken. Hon har arbetat som sköterska på både större djursjukhus såväl som mindre klinik. Med djur från den lilla reptilen till den stora hunden.

Terézia

Terézia Sadleková är legitimerad veterinär från Slovakien. Hon har tidigare arbetat utomlands på en mindre djurklinik där hon tagit hand om både hund, katt och andra smådjur. Hon har intresse i allmän djurmedicin men fokuserar mer på oftalmologi, tandvård och dermatologi.

Anya - föräldraledig till jul 2023

Vi vill även tipsa våra kunder om leg. veterinären Anya Thörnqvist brinner för att hjälpa katter och hundar med beteendeproblem och är vidareutbildad inom etologi. Hon driver beteendeveterinaren.se, utför hembesök och telefonrådgivning. Varje lördag kan man nå henne för rådgivning på jourtid via appen First Vet. Anya började redan som 15-åring som praktikant hos Anders på Distriktsveterinärerna i Röstånga och har sedan dess arbetat veterinärt med katt, hund, kanin, gnagare och fågel. Utöver sitt arbete som veterinär är Anya även gymnasielärare i djurvård samt en uppskattad föredragshållare.

Kontakta henne via hennes hemsida beteendeveterinaren.se.

För uppföljning och receptförnyelse:
Torsdag: 15.00 – 18.00 på telefonnummer 0702984288.